Nojapyörän ostaminen on helppoa ja meille on erittäin tärkeää että asiakas saa juuri haluamansa ja tarpeidensa mukaisen pyörän.

Koska lähes kaikki maailman nojapyörät valmistetaan pieninä sarjoina joissa käsityön osuus on suuri niin tästä seuraa se että yleensäkään valmiita nojapyöriä ei ole missään varastossa vaan tilausten perusteella tehtaat rakentavat pyörät.

Nojapyörien toimitusajat vaihtelevat sesonkien ja vuodenaikojen mukaan. Yleensä voidaan todeta että varsinaisen pyöräilykauden ulkopuolella pyörän saa nopeammin. Kaikilla valmistajilla on kuitenkin hieman erilaisia toimitusaikoja, mutta melko montaa mallia saa ihan muutamissakin viikoissa. Tilauksen yhteydessä ilmoitetaan arvio toimitusajasta sitoumuksetta.

Tilaaminen itsessään tapahtuu niin että kun sopiva pyörä ja varusteet on päätetty niin teemme laskun asiakkaalle ja välittömästi kun suoritus näkyy tilillämme niin tilaus lähtee tehtaalle. Välittömästi pyörän saapumisen jälkeen ilmoitamme siitä asiakkaalle ja sovimme pyörän noudosta ja sen säätämisestä asiakkaalle (tämä on monella valmistajalla takuun edellytys). Samalla hoidetaan pyörän takuun rekisteröinti tehtaalle.

Pyörän voit ostaa myös käyttämällä Resurs Bankin erittäin edullista osamaksua, katso ylhäältä valikosta lisätietoja tai kysy lisää.

Vastaamme mielellämme kaikkiin tilausta koskeviin kysymyksiin ja voit ottaa yhteyttä joko etusivulla olevalla lomakkeella, soittamalla tai lähettämällä sähköpostia info(at)pinteli.com